Tadić o Udruženoj opoziciji Srbije: Nejasan projekat kojem neću pristupiti

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 20:29

Tadić o Udruženoj opoziciji Srbije: Nejasan projekat kojem neću pristupiti

Beograd -- Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić prokomentarisao je današnje formiranje Udružene opozicije Srbije kao nejasan politički projekat.

On je naveo da, kao predsednik SDS, nema nameru da pristupi.

"Za mene ostaje nejasno o čemu se tu radi, da li je rasformiran SzS, kao i ko formira Udruženu opoziciju, koje su njene funkcije, način rada...", rekao je Tadić za N1 i dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da misli da je u pitanju "tranzicioni proces sa ciljem da prikrije da se raspao Savez za Srbiju".

Potpuno je nejasno na kojim temama i strateškim ciljevima će raditi udružena opozicija, ocenjuje Tadić.

On je kazao da nema nameru da ulazi u nejasne političke projekte jer, kako je obrazložio, ne želi da doprinosi urušavanju sposobnosti opozicije da izvede i sprovede "politički proces koji bi oborio Vučića sa vlasti".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić o Udruženoj opoziciji: Nemam nameru da ulazim u nejasne političke projekte

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Avg.2020

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ocenio je povodom današnjeg formiranja Udružene opozicije Srbije da je u pitanju "tranzicioni proces koji ima za cilj da prikrije da se raspao Savez za Srbiju"...Upitan da li će se priključiti tom opozicionom bloku, Tadić je za televiziju...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.