Živorad Petrović naneo štetu opštini Bor, naprednoj stranci i najviše građanima

Izvor: MC Bor, 20.Apr.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živorad Petrović naneo štetu opštini Bor, naprednoj stranci i najviše građanima

Bor, 19. april, S.M.
Vlaška narodna stranka zahteva ostavku predsednika Opštine Bor

Zbog očiglednih pretnji radnicima u javnim preduzećima i opštinskim službama, predsednik Opštine Bor, Živorad Petrović naneo je veliku štetu instituciji opštine i svim građanima, i zato je neminovna njegova ostavka. Najtipičniji primer je pretnja pojedicima u Opštinskoj turističkoj organizaciji da će ostati bez posla ukoliko ne odu na miting naprednjaka, a da će njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << mesta zauzeti istaknuti članovi SNS-a. Još gore je, ako je tačno, da su juče neki direktori u opštinskoj zgradi potisali da je audio snimak montiran.U ovim radnjama postoje elementi krivičnog dela i institucije države moraju da reaguju.  Ombudsman se već oglasio – rekao je dr Predrag Balašević na današnjoj konferenciji za medije Vlaške narodne stranke. On je posebno naglasio da će njegova odbornička grupa u SO Bor zahtevato najhitniju sednicu kako bi se i zvanično zatražila ostavka Živorada Petrovića. Tom zahtevu trebalo bi, podsetio je dr Balažević, da se pridruže i odbornici iz redova SNS-a jer je naneta šteta i naprednjačkoj stranci i – najviše građanima.

Na konferenciji se čulo da će još neke stranke i pojedinci reagovati, jer neki najavljuju i tužbe redovom sudu, pogotovu, rečeno je, što će se verovatno pojaviti i ceo audio-snimak.
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.