Ziđin planira proširenje proizvodnje i obnovu rudnika Jama i Cerovo

Izvor: Bor030.net, 09.Sep.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziđin planira proširenje proizvodnje i obnovu rudnika Jama i Cerovo

Kineska rudarska kompanija “Ziđin”, koja je vlasnik RTB Bora, izgradiće u Majdanpeku potpuno novu fabriku za preradu rude po najsavremenijim tehnološkim i ekološkim standardima, najavljeno je danas u sedištu te kompanije u Šanghanu, u kineskoj provinciji Fuđijen, tokom posete delegacije Srbije na čelu sa ministrom rudarstva i energetike Aleksandrom Antićem. U “Ziđinu” kažu da je […] The post Ziđin planira proširenje proizvodnje i obnovu rudnika Jama i Cerovo appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Amerikanci sa Kinezima vade bakar i zlato kod Bora

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019

Kompanija "Ziđin" na nalazištu "Čukaru peki" otvara novi rudnik sa velikim rezervama bakra. Deo ležišta, bogat zlatom, "dele" sa korporacijom "Friport" koja ima 60 odsto učešća PLAN kineske kompanije "Ziđin", strateškog partnera RTB "Bor", da investira gotovo pola milijarde...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.