Zbog “trenutne epidemiološke situacije” promenjeno radno vreme Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja u Boru

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2020, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog “trenutne epidemiološke situacije” promenjeno radno vreme Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja u Boru

Trenutna epidemiološka situacija, obavestili su nas u Opštoj bolnici u Boru, uslovila je promenu režima rada Službe za zdravstvenu zaštitu žena. Specijalistička Služba za zdravstvenu zaštitu žena radiće svakog dana od 8 do 10 sati, pogotovo za trudnice i hitna stanja, dok posle 10 sati dežura Opšta bolnica Bor, takođe za trudnice i hitna stanja, […] The post Zbog “trenutne epidemiološke situacije” promenjeno radno vreme Službe za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja u Boru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Posebno odeljenje u Boru za pacijente kod kojih se sumnja na COVID-19

Izvor: Bor030.net, 30.Mar.2020

Opšta bolnica u Boru izdvojila je odeljenje sa posebnim ulazom u kome će biti zbrinjavani pacijenti kod kojih postoji sumnja da su zaraženi novim koronavirusom COVID-19. U ovom delu bolnice ima mesta za više od 20 pacijenta, a mere su podignute na najviši mogući nivo. “Borska bolnica je u potpunosti...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.