U Boru održana druga “Porodična šetnja” Udruženja roditelja “Bebironče”

Izvor: Bor030.net, 12.Okt.2019, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Boru održana druga “Porodična šetnja” Udruženja roditelja “Bebironče”

U okviru obeležavanja “Dečije nedelje” u Boru je danas održana druga “Porodična šetnji” Udruženja roditelja “Bebironče”. Gradskim šetalištem od kružnog toka na “trećem kilometru” do Doma kulture prošetalo je nekoliko stotina Borana sa svojim porodicama. Manifestaciju su uveličali mladi članovi dramskog studija Centra za kulturu, koji su pod maskama animirali mališane. “Porodična šetnja”, za koju […] The post U Boru održana druga “Porodična šetnja” Udruženja roditelja “Bebironče” appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljaju se eko protesti: Organizatori traže i pojedinačnu odgovornost za zagađenje u Boru

Izvor: Bor030.net, 13.Okt.2019, 18:53

U Boru će u ponedeljak, 14. oktobra biti održan još jedan ekološki protest građana zbog prekomernog zagađenja sumpor-dioksidom i PM česticama. Ekološki protest počinje u 14 časova na platou Doma kulture, a za 14 časova i 30 minuta najavljena je i blokada Topioničke kapije. Ovom protestu,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.