Sportski izazov: Bor pobedio Knjaževac i oborio rekord u broju učesnika

Izvor: Bor030.net, 23.Sep.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportski izazov: Bor pobedio Knjaževac i oborio rekord u broju učesnika

Pod sloganom #BeActive, Evropska nedelja sporta, koja se širom Srbije održava od od 23. do 30. septembra, u cilju podizanja svesti o zdravom životu i važnosti sporta i fizičkih aktivnosti, okupila je danas u Boru više od 3.000 učesnika, što je gradu bakra donelo i titulu pobednika u duelu sa Knjaževcem. U takmičenju gradova pobedu […] The post Sportski izazov: Bor pobedio Knjaževac i oborio rekord u broju učesnika appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Sportski izazov 25. septembra u Zaječaru i Pirotu

Izvor: Megafon.co, 24.Sep.2019, 14:16

Sportski izazov se održava u sredu, 25. septembra u Zaječaru i Pirotu. Ova manifestacija se održava u okviru druge po redu Evropske nedelje sporta u Srbiji. Sportski izazov podrazumeva istovremeno nadmetanje ova dva grada. Pobednik je onaj grad koji bude imao više učesnika u sportskim aktivnostima.. Građani...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.