Republičke sportske igre paraplegičara i ove godine u Boru

Izvor: Bor030.net, 11.Jun.2019, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Republičke sportske igre paraplegičara i ove godine u Boru

Grad Bor će četvrtu godinu zaredom biti domaćin “SENI Republičkih sportskih igara paraplegičara (RSI)” u organizaciji Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije (SPIKS). Takmičenja će od 12. do 14. juna biti održana u Sportskom centru i na Borskom jezeru. Najavljeno je učešće 19 timova iz Srbije i četiri ekipe iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i […] The post Republičke sportske igre paraplegičara i ove godine u Boru appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

SIM u Novom Pazaru okupile oko 800 učesnika

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jun.2019, 15:49

Oko 800 dečaka i devojčica učestvovalo je danas na Sportskim igrama mladih (SIM) u Novom Pazaru, a takmičenja su održana na Sportsko-rekreativnom centru, u dvorani Pendik i Hali sportova, gradskoj biblioteci i na teniskim terenima u Novopazarskoj Banji. “Iz godine u godinu u Pazaru je sve lepše....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.