Otvoreni objekti u nedelju za starije Nišlije na teritoriji GO Pantelej

Izvor: Megafon.co, 26.Mar.2020, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni objekti u nedelju za starije Nišlije na teritoriji GO Pantelej

Štab za vanredne situacije Gradske opštine Pantelej obaveštava starije građane od 65 godina sa područja ove Opštine da će za potrebe njihovog snabdevanja u nedelju, 29. marta 2020. godine, u vremenskom periodu od 4 do 7 časova ujutro, biti otvoreni određeni prodajni objekti.
Otvoreni objekti AS TRGOVINA na dve adrese – kod Durlanske pijace, u Knjaževačkoj ulici i na Bulevaru Sv. Pantelejmona/Somborski bulevar.
IDEA, na dve drese – na Matejevačkom putu i u Borskoj ulici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << kod raskrsnice sa Gornjomatejevačkom.
U isto vreme, u nedelju od 4 do 7 časova, ispred navedenih prodajnih objekata, volonteri opštinskog Centra za pomoć građanima deliće starijim sugrađanima od 65 godina zaštitne maske i rukavice koje su im neophodne prilikom izlaska u nabavku.
Foto – Vanja Keser


Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.