Na repertoaru bioskopa „Zvezda” filmovi „Baz Svetlosni” i „Elvis”

Izvor: Bor030.net, 22.Jun.2022, 18:59

Na repertoaru bioskopa „Zvezda” filmovi „Baz Svetlosni” i „Elvis”

Na repertoaru bioskopa „Zvezda” u periodu od 23. do 28. juna naći će se animirana avantura „Baz Svetlosni” i film „Elvis”. Najmlađi gledaoci će i dalje od 18 časova moći da pogledaju novu animiranu avanturu „Baz Svetlosni”. U terminu od 20 časova Borani će moći da pogledaju film „Elvis” koji istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a […] The post Na repertoaru bioskopa „Zvezda” filmovi „Baz Svetlosni” i „Elvis” appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Na bioskopski repertoar stiže Top gan: Maverik

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jun.2022, 09:43

Na repertoaru vranjskog bioskopa ove subote, 25. juna, kao i obično, su dva filma. U prepodnevnim satima u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je film pod nazivom ,,Baz Svetlosni’’.    Reč je o naučno-fantastičnom animiranom film i priči o poreklu Baza Svetlosnog.    Ovo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.