NSZ: Danas počinje isplata redovne novčane naknade nezaposlenima

Izvor: Bor030.net, 21.Maj.2021, 08:03

NSZ: Danas počinje isplata redovne novčane naknade nezaposlenima

Isplata redovne novčane naknade nezaposlenima za april počinje danas, 21.  maja, posredstvom Banke Poštanske štedionice, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ). Iz NSZ najavljaju da će sutra, u subotu, biti isplaćivana privremena naknada onima koji žive na i izvan teritorije AP Kosova i Metohije. Pravo na novčanu naknadu ima nezaposleni koji je je bilo […] The post NSZ: Danas počinje isplata redovne novčane naknade nezaposlenima appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Redovna naknada nezaposlenima od danas, privremena sutra

Izvor: JUGpress.com, 21.Maj.2021

LESKOVAC..Redovna naknada nezaposlenima za april mesec se isplaćuje od danas, saopštila je leskovačka filijala Nacionalne službe za zapošljaanje...Isplata se vrši preko Poštanske štedionice...Privremena novčana naknada za april 2021. osobama koje žive na i izvan teritorije Kosova i Metohije...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.