Kopao bakar kod Bora, pa smenjen: Direktor Rakite više nije na toj funkciji!

Izvor: BKTV News, 14.Okt.2017, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kopao bakar kod Bora, pa smenjen: Direktor "Rakite" više nije na toj funkciji!

Dejan Koželj, direktor kompanije Rakita Exploration doo Bor, nije više na toj funkciji, zvanično je saopšteno na sajtu te firme.

Kako se navodi u saopštenju, ova kompanija prelazi u novu fazu razvoja projekta Čukaru Peki i, shodno tome, ima potrebe za organizacionim promenama.

"Direktor Rakita Exploration doo Bor, gospodin Dejan Koželj, će napustiti rukovodeću poziciju zaključno sa 31. oktobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << 2017. godine kako bi odgovorio na nove poslovne mogućnosti", dodaje se dalje u saopštenju.

Rukovodstvo ove kompanije je, inače, već interno odredilo osobu koja će biti naslednik Koželja, ali nisu hteli da otkriju o kome se radi.

Kompanija Rakita je 2010. godine započela geološka istraživanja u okviru licence "Bor – Metovnica" na osnovu ugovora koji je sklopljen između kompanija Rezervoar Minerals (Reservoir Minerals) i Friport Mekmoran Eksplorejšn (Freeport McMoRan Exploration).

Kanadska komanija "Nevsun" je u međuvremenu kupila licencu od kompanije "Rezervoar Minerals" i trenutne studije ukazuju na mogućnost otvaranja podzemnog rudnika bakra do kraja 2021.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.