IMAM PRETUČEN U NOVOM PAZARU: Lekari se bore za njegov život

Izvor: Večernje novosti, 25.Mar.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAM PRETUČEN U NOVOM PAZARU: Lekari se bore za njegov život

Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novpazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novpazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde mu se bore za život.Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte bolnice gde mu se ukazuje pomoć."Dijagnostika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je još uvek u toku i rano je izjašnjavati se o stepenu povreda. Njegovo stanje je trenutno stabilno i pratimo ga", kaže za Tanjug dežurni hirurg Kemal Brničanin.Salhović se trenutno nalazi u šok sobi.Njega je, posle molitve napalo nekoliko muškaraca nedaleko od džamije i pretuklo koristeći palice, nakon čega su pobegli.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Imam brutalno pretučen, bori se za život

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2018

Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novpazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde mu se bore za život...Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte bolnice gde mu se ukazuje pomoć...- Dijagnostika...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.