Hotel “Jezero” nagrađen na Sajmu turizma u Novom Sadu

Izvor: Bor030.net, 06.Okt.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel “Jezero” nagrađen na Sajmu turizma u Novom Sadu

Hotel “Jezero” na Borskom jezeru dobio je vredne nagrade na ovogodišnjem jubilarnom 50. Međunarodnom sajmu turizma.

Centralna tema ovogodišnjeg Sajma turizma je kultura raznolikost u Dunavskom regionu – spajanje lokalnog, regionalnog i svega onog što predstavlja turističku dopunu kroz regionalnu saradnju i kulturu.

Svoju ponudu predstavlja 250 izlagača, što je duplo više u odnosu na prošlu godinu. Među izlagačima našli su se i Turistička organizacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Bor i Hotel “Jezero”.

Upravo je hotel na Borskom jezeru privukao pažnju žirija i dobio nekoliko značajnih priznanja

Hotel “Jezero” je na 50. ljubilarnom Sajmu turizma u Novom Sadu dobio 2 zlatne medalje – za ambijentalno uređenje enterijera i eksterijera, i za ambijent i kvalitet usluge etno restorana “Jezerce”. Takođe i 3 velike zlatne medalje – za brojne sadržaje sportsko-rekreativnog tipa, za visok kvalitet ukupne gastronomske ponude, i za visok kvalitet apartmanskog smeštaja.

Hotel “Jezero” se može pohvaliliti i osvojenim peharom Novosadskog sajma za kvalitetnu i bogatu ugostiteljsko-hotelijersku uslugu.

Ovogodišnji Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu sa završava sutra.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Turistička organizacija Bujanovac na Novosadskom sajmu

Izvor: BujanovackiGlas.info, 06.Okt.2017

Svoju ponudu do sada je predstavila je na sajmu u Beogradu, Skoplju i TiraniBUJANOVAC, N.SAD, 6. oktobar 2017. – Turistička organizacija Bujanovac (TOB) jedna je od 250 izlagača na 50. Međunarodnom sajmu turizma, koji se od 5. do 7. oktobra održava u Novom Sadu..Predstavnici TOB do završetka ove...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.