Đilas: Uložiti novac u lečenje dece umesto u nenormalnosti

Izvor: Bor030.net, 17.Jul.2021, 23:58

Đilas: Uložiti novac u lečenje dece umesto u nenormalnosti

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je u Boru da državni novac treba da bude uložen u lečenje dece i rešavanje problema u zdravstvu, a ne u “nenormalnosti poput digitalizacije turističke ponude u vreme koronavirusa”. Đilas je na konferenciji za novinare naveo da je pet miliona evra za digitalizaciju turističke ponude Srbije […] The post Đilas: Uložiti novac u lečenje dece umesto u nenormalnosti appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

DRAGAN ĐILAS – Krokodilske suze i klovnovski osmesi: Razvojni put političkog profitera

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2021, 11:28

Gledajući video klip sa poslednjeg sastanka Đilasove Stranke slobode i pravde u Boru na prvi pogled dala se zapaziti uniformisanost u crne košulje i majice koje teško da su slučajni izbor za svu trojicu visokih funkcionera ove stranke...To bi verovatno bio i glavni utisak iz samog snimka, jer crnokošuljaši...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.