Borske rukometašice upisale i drugu pobedu, savladan “Voždovac”

Izvor: Bor030.net, 04.Okt.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borske rukometašice upisale i drugu pobedu, savladan “Voždovac”

Rukometašice Ženskog juniorskog rukometnog kluba “Bor – RTB” savladale su danas na gostovanju ekipu “Voždovac 1955” rezultatom 26:28 (10:15) u drugom kolu Super A lige Srbije.

Pred oko stotinak gledalaca u beogradskog sportskoj hali “Šumice” igračice kluba iz Bora prikazale su dobru igru i zasluženo slavile.

Posebno se istakla Bojana Milić koja je sa 12 postignutih pogodaka proglašena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << igračicu utakmice.

Veliki doprinos u pobedi imale su Aleksandra Stamenić sa 6 datih golova, kao i Tamara Simonović koja se 4 puta upisala u listu strelaca.

U domaćoj ekipi su najefikasnije bile Mina Petrović sa 9 i Katarina Mančić sa 6 postignutih golova.

Treće kolo se igra već za vikend, a ŽJKR “Bor – RTB” u nedelju 8. oktobra, na svom parketu dočekuje lidera prvenstva ekipu šabačkog Medicinara.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.