Borska Osnovna škola 3. oktobar dobila ZNAČAJNA SREDSTVA na konkursu Erasmus+

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 15:09

Borska Osnovna škola "3. oktobar" dobila ZNAČAJNA SREDSTVA na konkursu Erasmus+

Ustanova aplicirala na konkursu u oblasti opšteg obrazovanja

Osnovnoj školi "3. oktobar" u Boru odobrena su sredstva u visini od 13.950 evra za realizaciju projekta "Кeep calm and talk" kojim je ova obrazovna ustanova aplicirala na konkursu Fondacije Tempus. Borskoj školi sredstva su dodeljena u kategoriji programa Erasmus +  u oblasti opšteg obrazovanja.

Na ovom konkursu, ali u oblasti stručnog obrazovanja i obuka, sredstva u visini od 51.105 evra odobrena su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Srednjoj školi "Branislav Nušić" iz Sokobanje za projekat "Novi izazovi - nova evropska iskustva", a 39.963 evra Medicinskoj školi u Zaječaru za projekat "Gerijatrija".

U kategoriji projekata u oblasti mobilnosti za obrazovanje odraslih projekat "Poboljšajmo stanje, fokus na obrazovanje" OŠ "Vera Radosavljević" iz Negotina podržan je sa 6.308 evra, a projekat "Andragogija – veština za 21. vek" Osnovne škole "Mladost" iz Knjaževca sa  4.678 evra.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.