BOR: Vređao suprugu, pa je izudarao pesnicama po glavi!

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Mar.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOR: Vređao suprugu, pa je izudarao pesnicama po glavi!

BOR – Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su D. T. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.
Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Boru, osumnjičeni se tereti da je nakon upućenih reči uvreda njegovoj supruzi, istu fizički napao zadavši joj udarce rukama po glavi.
D. T. sproveden je Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru, na čiji predlog mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Bor: Uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: B92, 27.Mar.2016, 01:33

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su D. T. (1975), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici...Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Boru, osumnjičeni se tereti da je nakon upućenih reči uvreda njegovoj supruzi, istu fizički napao zadavši...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.