PRVA ŠETNJA NASLEDNIKA: Nikola i Bojana uživaju sa Simeonom i Leonom, manekenka ZAPANJILA SVE IZGLEDOM! (foto)

Izvor: Story, 17.Mar.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA ŠETNJA NASLEDNIKA: Nikola i Bojana uživaju sa Simeonom i Leonom, manekenka ZAPANJILA SVE IZGLEDOM! (foto)

Nedavno su pevač Nikola Rokvić i njegova lepa supruga Bojana Barović postali roditelji po drugi put, a njihovoj sreći nema kraja. Nakon ćerke Leone, porodica Rokvić postala je bogatija za novog člana, a u pitanju je dečačić Simeon. Ne zna se ko se više obradovao Simeonu, ali čitava porodica je propisno proslavila rođenje deteta, uz ... The post PRVA ŠETNJA NASLEDNIKA: Nikola i Bojana uživaju sa Simeonom i Leonom, manekenka ZAPANJILA SVE IZGLEDOM! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

PORODILA SE PRE MANJE OD MESEC DANA Nikola i Bojana izašli u prvu šetnju sa bebom, a svi komentarišu NJENU LINIJU

Izvor: Blic, 17.Mar.2019

Bojana Barović i Nikola Rokvić lep i sunčan dan proveli su na otvorenom, sa naslednicima koje su poveli u šetnju. Inače, kako ističe pevač, ovo je prva porodična šetnja sa malim Simeonom, koji se rodio 26. februara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.