Bogoljub Karić ponovo na čelu Pokreta snaga Srbije

Izvor: RTS, 16.Jun.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bogoljub Karić ponovo na čelu Pokreta snaga Srbije

Bogoljub Karić ponovo je izabran za predsednika Pokreta snaga Srbije na Izbornoj skupštini, uz isticanje da se sudbina države "lomi na Kosmetu, ali i da se nikada ne smemo odreći svoje postojbine".
Zbog poslovnih obaveza Karić nije mogao da prisustvuje sednici Izborne skupštine, ali je uputio predlog za rešavanje problema Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Metohije po kome bi Evropska unija istovremeno i preko reda trebalo da primi sve države Balkana, koje još nisu članice, a čime bi se, kako smatra, izbegle sve konfrontacije, navodi se u saopštenju stranke.

"Nudimo program jake, moderne, ekonomski i tehnološki razvijene Srbije, ali i Srbije koja neće zaboraviti žrtve na Košarama i Paštriku, kao što naši preci nisu zaboravili ni Cer, ni Kolubaru, ni Kajmakčalan. Naš cilj je da Srbija ne bude ničija već svoja, da bude cenjena država u porodici evropske zajednice naroda. Srbiji nisu potrebni gospodari, već sluge naroda", naglašeno je u programu PSS-BK.
Za zamenika Pokreta ponovo je izabran narodni poslanik Dragomir J. Karić.
Supruga Bogoljuba Karića i narodna poslanica Milanka Karić podsetila je na ono sa čim se Pokret suočavao tokom 15 godina od osnivanja i istakla da je PSS-BK iz svega izašao još jači i ujedinjeniji.
Navedeni su i ciljevi PSS-BK koji se ogledaju u tome da Srbija postane država socijalne pravde, da se zaustavi pad nataliteta i unapredi poljoprivreda u Vojvodini.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.