Blog: Bašta Balkana, 28.Sep.2018, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se pravi domaća turšija bez konzervansa na stari način?

Treba ga ostaviti nekoliko dana, razređeno, na suvom mestu da odstoji. Sve povrće zatim dobro oprati.
Članak Kako se pravi domaća turšija bez konzervansa na stari način? se pojavljuje prvo na Bašta Balkana Magazin.

Nastavak na Bašta Balkana...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bašta Balkana. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bašta Balkana. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.