Voz za Bar zaustavljen kod Užica, autobusima po putnike

Izvor: N1 televizija, 21.Nov.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz za Bar zaustavljen kod Užica, autobusima po putnike

Međunarodni voz, koji saobraća na relaciji Beograd - Bar, u kome se nalazi 110 putnika, zaustavljen je u stanici Zlatibor u 01:52 časova i pokrenuta je organizacija prebacivanja putnika autobusima u Bijelo Polje, saopštio je Srbija voz.

"Osoblje Srbija voza konstantno obaveštava putnike o situaciji na pruzi, a za putnike će biti organizovano osveženje i lanč paket u stanici Priboj", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je pokrenuta organizacija autobuskog prevoza >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kojim će biti prevezeni putnici iz stanice Zlatibor do stanice Bijelo Polje.

Železnički prevoz Crne Gore preuzeće putnike kako bi nastavili putovanje do Bara.

Saobraćaj na barskoj pruzi privremeno je prekinut iz bezbednosnih razloga, jer su šine na pojedinim mestima bile zamašćene.

Međunarodni voz iz Bara za Beograd zbog navedenog vanrednog događaja imaće zakašnjenje oko 150 minuta.

Vozovi na relaciji Užice-Prijepolje teretna neće saobraćati do uspostavljanja redovnog saobraćaja.

Sve neophodne informacije i red vožnje mogu se naći na sajtu Srbija voza, kao i na Facebook stranici tog preduzeća.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.