Vesić: Završetak Slavije i Brankovog mosta do kraja jeseni

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Završetak Slavije i Brankovog mosta do kraja jeseni

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić rekao je da će radovi na Trgu Slavija, u Bulevaru oslobođenja i Ruzveltovoj ulici biti završeni tokom jeseni, kako je planirano.

Vesić je rekao da se na Brankovom mostu radi punom parom i da radovi treba da budu završeni do kraja jeseni, saopšteno je iz Skupštine Beograda.

"Čelične konzole koje drže kolovoz i pešačku stazu veoma su oštećene i to mora da se sredi. Radnici rade najbrže što mogu, ali ugrađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 40 tona novog čelika i to ima svoju dinamiku", izjavio je Vesić.

Dodao je da radovi na izgradnji Platoa Milana Mladenovića idu svojim tokom i rekao da zna da radovi u gradu iziskuju promenu načina života ljudi.

On je najavio da će sledeće godine biti obavljena rekonstrukcija kompletne Ulice kneza Miloša, gde će ići garaže duž cele ulice, sa više od 450 novih parking mesta.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.