(VIDEO) OVO JE PREŠLO SVAKU MERU: Novi napad komunalaca na putnika!

Izvor: Kurir, 27.Mar.2015, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) OVO JE PREŠLO SVAKU MERU: Novi napad komunalaca na putnika!

Kako navodi putnik, on nije hteo da pokaže mesečnu kartu iz revolta jer autobusi na toj liniji svakog dana stoje po 20 minuta dok kontrolori ne pregledaju da li svi građani imaju kartu

BEOGRAD - U autobusu na liniji 860, na Obrenovačkom putu, na raskršću za Železnik i Makiš, u četvrtak, oko 15.30 sati, komunalni policajci su maltretirali putnika i izbacili napolje.

Kako navodi putnik, on nije hteo da pokaže mesečnu kartu iz revolta jer autobusi na toj liniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svakog dana stoje po 20 minuta dok kontrolori ne pregledaju da li svi građani imaju kartu.

Kako nezvanično saznajemo, reč je o profesoru, koji tvrdi da su ga posle pretresa više puta udarili.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.