(VIDEO) JEZIVA PRETNJA DŽIHADISTA AUSTRIJI I NEMAČKOJ Braćo izađite na ulice i presudite nevernicima

Izvor: Kurir, 16.Nov.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JEZIVA PRETNJA DŽIHADISTA AUSTRIJI I NEMAČKOJ Braćo izađite na ulice i presudite nevernicima

"Braćo, ubijajte nevernike u Nemačkoj i Austriji", poručuju teroristi "Islamske države" (ID) u video snimku koji ovih dana kruži internetom.

BEČ - "Braćo, ubijajte nevernike u Nemačkoj i Austriji", poručuju teroristi "Islamske države" (ID) u video snimku koji ovih dana kruži internetom. Reč je o isečku iz jedne duže video poruke, koja je snimljena ovog leta. Na njoj se jasno vidi Muhamed Mahmud, najpoznatiji austrijski džihadista.

"Kako može biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da su naše sestre razgolićene u Nemačkoj i Austriji?! Kako može biti da su naša braća po zatvorima u Nemačkoj i Austriji?! Kako može biti da to gledate i sedite I ne činite ništa?! Braćo i sestre, ili se pridružite nama, mudžahedinima, ili sami vodite džihad u Nemačkoj i Austriji!... Uzmite veliki nož, idite na ulicu i zakoljiite svakog kaurina koji vam priđe!... Vi prljavi psi, osvetićemo vam se!", poručuje Nemcima i Austrijancima Muhamed, na nemačkom jeziku.

Posle toga se na snimku vidi kako Muhamed i još jedan pripadnik ID-a ubijaju dvojicu zarobljenika, navnodno sirijskih vojnika otpadnika od islama. U zarobljenike ispaljuju više metaka sleđa. Ovaj video nije najnoviji, jer je Muhamed Mahmud, prema vojnoobaveštajnim izveštajima, teško ranjen u jednom napadu američkih aviona na kolonu automobila sa džihadistima u Siriji.

Džihadisti Austriji prete ne samo zbog Muhameda, koji je rođen u Austriji i (bio) austrijski državljanin, i u Beču 2008. osuđen na četiri godine zatvora, zbog članstva u terorističkoj organizaciji. Austriji ID preti i zato što je u Beču bio nedavno susret na vrhu o sudbini Sirije. Džihadisti smatraju i SAD i Rusiju i Iran smrtnim neprijateljima, a u jasne neprijatelje sad ubrajaju i Austriju, kao domaćina samita o Siriji.



Autor: Milan Ilić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.