Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvode red u Blok 42, prostor buduće autobuske stanice čuvaće obezbeđenje

Prostor buduće autobuske stanice na Novom Beogradu, kao i postojeće Železničke stanice u Bloku 42 ubuduće će čuvati privatno obezbeđenje koje angažuje Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

Tender je raspisan juče, a rok za dostavljanje ponuda 10. novembar. Obezbeđenje će činiti dve patrole, koje će raditi 24 sata dnevno i tačno godinu dana od uvođenja u posao.

Radnici će motriti na prostor budućeg autobusko-železničkog čvorišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i braniti neovlašćeni ulazak. To znači i da će divlji novobeogradski buvljak biti iseljen, što to su predstavnici Direkcije nedavno i najavili prodavcima.

Obezbeđenje će motriti na imovinu, redovno obilaziti objekte i konstatovati sve nepravilnosti, a u slučaju da otkriju krivična dela preduzeti prve korake i pozvati policiju ili Direkciju. Imaće čuvarsku kućicu, kao i letnje i zimske uniforme.

Ove dve patrole će činiti barem po jedan radnik. Prva će patrolirati ulicama Antifašističke borbe od stepeništa železničke stanice ka Bulevaru Milutina Milankovića do Đorđa Stanojevića, kao i duž Đorđa Stanojevića do pruge, pa uz prugu do stepeništa železničke stanice u ulici Antifašističke borbe. Druga će patrolirati ulicama Antifašističke borbe od stepeništa železničke stanice ka ulici Jurija Gagarina, zatim duž Jurija Gagarina ka ulici Marka Hristića i duž Marka Hristića do Đorđa Stanojevića, kao i duž Đorđa Stanojevića do pruge. Patrola se nastavlja uz prugu ka ulici Antifašističke borbe i stepenišnog silaza sa železničke stanice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.