Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro sanacija vrtića "Izvorčić"

U narednom periodu biće izvršena kompletna sanacija rakovičkog vrtića "Izvorčić" za koji će iz gradskog budžeta biti izdvojeno više od 90 miliona dinara, javlja Tanjug.

Ustanova će dobiti novi krov, podove, zidove i plafone, unutrašnju i fasadnu stolariju, sanitarne čvorove, trotoare, ogradu, kao i novu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, precizirala je sekretarka za dečiju zaštitu Ljiljana Jovčić.

"Izvorčić" je namenski građen objekat za najmlađe, površine >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << 2.518 kvadratnih metara u kome boravi oko 420 mališana raspoređenih u sedam jaslenih i devet vrtićkih grupa.

Danas će u istom naselju biti otvoren vrtić "Izvorčić 2", površine oko 100 kvadratnih metara, u kome će moći da boravi 35 mališana.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Uskoro sanacija vrtića "Izvorčić" u Rakovici

Izvor: Kurir, 15.Mar.2010, 19:57

BEOGRAD, 15. marta (Tanjug) - U narednom periodu biće izvršena kompletna sanacija rakovičkog vrtića "Izvorčić" za koji će iz gradskog budžeta biti izdvojeno više od 90 miliona dinara, saopšteno je danas iz Gradske uprave. Ustanova će dobiti novi krov, podove, zidove i plafone, unutrašnju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.