Uhapšen zbog krađa, policija poziva oštećene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog krađa, policija poziva oštećene

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S. K. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa na drzak način.

Sumnja se da je on u oktobru ove godine, dok je vozio bicikl na teritoriji Zemuna, prišao ženi sa leđa i iz ruke joj oteo mobilni telefon.

Pošto se sumnja da je na ovaj način izvršio više krivičnih dela, policija poziva oštećene koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na brojeve telefona:

                                                 011/279-7518            066/8894-901

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U BARIČU: Uhapšena dvojica muškaraca osumnjičenih da su na smrt izboli Nebojšu N. (45)

Izvor: Kurir, 16.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D. B. (39) i D. T. (27) zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo teško ubistvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.