UŽAS U PANČEVU: Devojčicu po licu izujedao labrador, prebačena u Institut za majku i dete

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U PANČEVU: Devojčicu po licu izujedao labrador, prebačena u Institut za majku i dete

Na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnjakinju nanevši joj teške povrede. Devojčica je prebačena sa intenzivne nege na odeljenje plastične hirurgije i za sada je stabilno PANČEVO - Na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju devojčicu koja je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dete u Beogradu gde su joj sanirane povrede, kazali su danas iz MUP-a Pančevo za Tanjug. Kako navode, napad se dogodio juče oko 17 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i 30 minuta. "Devojčica je prebačena sa intenzivne nege na odeljenje plastične hirurgije, sada je stabilno i sledi joj period oporavka", objašnjava direktor Instituta za majku i dete dr Radoje Simić. PROČITAJTE JOŠ - Devojčicu ujeo pas, dobila odštetu 81 dinar! Radnici pančevačke Zoohigijene nakon nemilog dogadaja izašli su odmah na teren i uhvatili nečipovanog labradora koji je napao devojčicu. Pas je smešten u prihvatilište.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas izujedao trogodišnju djevojčicu po licu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2019

Na Starom Tamišu, u Pančevu, pas je izujedao trogodišnju djevojčicu koja je sa teškim povredama lica prevezena u Institut za majku i dijete u Beogradu gdje su joj sanirane povrede, kazali su danas iz MUP-a Pančevo za Tanjug.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.