UŽAS U BEOGRADSKOM STUDENTSKOM DOMU: Mladić uperio pištolj u devojku, pa se ubio skokom sa 13. sprata

Izvor: Večernje novosti, 20.Sep.2018, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADSKOM STUDENTSKOM DOMU: Mladić uperio pištolj u devojku, pa se ubio skokom sa 13. sprata

Mladić je izvršio samoubistvo skokom sa 13. sprata ženskog bloka studentskog doma na Karaburmi Mladić je izvršio samoubistvo skokom sa 13. sprata ženskog bloka studentskog doma u ulici Mije Kovačević na Karaburmi. Prema prvim informacijama, navodno, mladić je upao u sobu kod bivše devojke i uperio pištolj u nju. Devojka je bila prisebna i otela mu oružje iz ruke, koje je na svu sreću, opalilo u pod. Kako javlja reporter “Novosti” policija je izašla na teren.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tragedija u studentskom domu: Potegao pištolj na bivšu devojku pa skočio sa 13.sprata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018

Mladić je izvršio samoubistvo skokom sa 13. sprata ženskog bloka studentskog doma u ulici Mije Kovačević na Karaburmi, prenose Večernje novosti. ..Prema prvim informacijama, navodno, mladić je upao u sobu kod bivše devojke i uperio pištolj u nju. Devojka je bila prisebna i otela mu oružje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.