U Resniku jutros mirno, privedeno 15 osoba

Izvor: Kurir, 09.Apr.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Resniku jutros mirno, privedeno 15 osoba

U nedelju je grupa meštana pokušala da spreči postavljanje kontejnera za stanovanje za Rome, a prilikom intervencije policije lakše su povređeni 12 policajaca i dva građanina

BEOGRAD - U Resniku je noćas bilo mirno posle incidenata između građana koji se protive doseljavanju Roma i policije, a u policijsku stanicu Rakovica, zbog sumnje da su izazivali nerede, privedeno je na razgovor 15 osoba.

Sa privedenim osobama u toku je operativni rad, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konsultaciji sa nadležnim pravosudnim organima biće definisano da li će biti preduzete zakonske mere, naveli su u MUP-u.

U nedelju je u Resniku grupa meštana pokušala da spreči postavljanje kontejnera za stanovanje za Rome, a prilikom intervencije policije, koja je privela četiri osobe, lakše je povređeno 12 policajaca i dva građanina.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.