Izvor: Blic, 11.Nov.2017, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U KVARU Biciklisti ljuti jer lift na Brankovom mostu ne radi već mesec dana

Taman što su se beogradski biciklisti ponadali da su dobili lift na Brankovom mostu nazad, novo obaveštenje da je lift u kvaru ne skida se sa vrata lifta već - mesec dana.

Mnogim sugrađanima bicikl je prevozno sredstvo koje i više nego olakšava vožnju kroz centralne gradske ulice. I više nego pogodna vožnja je preko Brankovog mosta, radi izbegavanja trenutnog gušćeg saobraćaja zbog radova.

Bura oko lifta na Brankovom mostu nastala je u aprilu ove godine, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na njemu osvanulo obaveštenje da neće raditi do daljnjeg.

Na sreću po dvotočkaše, odlučeno je koja firma koja će održavati ovaj lift u naredne dve godine i od tada su rekreativci bezbrižno mogli da uživaju u vožnji, bez potrebe za kruženjem oko Brankovog mosta da bi sišli do obale, ili hodanju stepenicama.

Međutim, kako je sada, pet meseci nakon otvaranja, lift u kvaru već mesec dana, biciklisti su se zapitali kada će lift biti ponovo u upotrebi.

Udruženje "Ulice za bicikliste" prijavilo je problem "Beokom servisu", koji su to prijavili Sekretarijatu za saobraćaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.