TRAMP NE PRISTAJE NA KOMPROMIS U PREGOVORIMA S KANADOM: Biće uvredljivo ako ne budu mogli da postignu sporazum

Izvor: Kurir, 31.Avg.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP NE PRISTAJE NA KOMPROMIS U PREGOVORIMA S KANADOM: Biće uvredljivo ako ne budu mogli da postignu sporazum

Američki predsednik Donald Tramp nezvanično je rekao da neće praviti nikakve kompromise sa Kanadom u značajnim pregovorima između dve zemlje o obnovi Severnoameričkog sporazuma o slobodnoj trgovini (NAFTA), pišu kanadski mediji.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp ne planira kompromis u pregovorima sa Kanadom o NAFTA?

Izvor: Blic, 31.Avg.2018

Američki predsednik Donald Tramp nezvanično je rekao da neće praviti nikakve kompromise sa Kanadom u značajnim pregovorima između dve zemlje o obnovi Severnoameričkog sporazuma o slobodnoj trgovini (NAFTA), navodi danas list "Toronto star".

Nastavak na Blic...

Tramp preti Kanadi izbacivanjem iz NAFTA sporazuma

Izvor: N1 televizija, 01.Sep.2018, 19:56

Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Kanadu da će biti izbačena iz revidiranog Severnoameričkog sporazuma o slobodnoj trgovini (NAFTA) ako ne bude "fer" prema Vašingtonu i zapretio da će otkazati postojeći sporazum ako se Kongres SAD "umeša" u pregovore..."Nema političke neophodnosti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.