TRAGEDIJA U TOŠINOM BUNARU Voz pregazio ženu, železnički saobraćaj u prekidu

Izvor: Blic, 21.Sep.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U TOŠINOM BUNARU Voz pregazio ženu, železnički saobraćaj u prekidu

Jedna žena preminula je danas na železničkoj stanici "Tošin bunar", kada ju je pregazio voz, navode iz Hitne pomoći. Međutim, kako saznajemo, mašinovođa je na koloseku zatekao ženu koja leži bez znakova života, nakon čega je pozvana policija i hitna pomoć.

- Nesreća se desila nešto pre 16.45, a u pitanju je žena srednjih godina. Kada je ekipa izašla na teren mogla je samo da se konstatuje smrt - kažu u Hitnoj pomoći.

Kako saznajemo, železnički saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u ovom delu grada trenutno je potpuno obustavljen od 16.50 sati.

- Uobičajeno je da se u situacijama kada se dogodi tragedija na pruzi ostane zatvoren smao jedan kolosek. Međutim, ovoga puta policija je zatvorila oba - kaže naš izvor iz "Železnica".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TRAGEDIJA U TOŠINOM BUNARU Mrtva žena na šinama, policija blokirala železnički saobraćaj

Izvor: Blic, 21.Sep.2017

Jedna žena preminula je danas na železničkoj stanici "Tošin bunar", kada ju je pregazio voz, navode iz Hitne pomoći. Međutim, kako kažu naši izvori iz "Železnica", a potvrđuje policija, mašinovođa je na koloseku zatekao ženu koja leži bez znakova života, nakon čega je pozvana policija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.