TEŠKA NESREĆA U PANČEVU Voz udario muškarca u blizini osnovne škole

Izvor: Blic, 02.Apr.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU Voz udario muškarca u blizini osnovne škole

Nepoznati muškarac poginuo je danas oko 17 sati kada je na njega naleteo putnički voz iz Beograda za Vršac u Pančevu.

Pretpostavlja se da je muškarac imao između 25 i 30 godina.

Nesreća se dogodila na neobezbeđenom pružnom prelazu u naselju Stara misa u blizini OŠ "Sveti Sava" u Pančevu, nedaleko od železničke stanice.

Slađan Stanojević koji je u trenutku nesreće bio u vozu rekao je za "Blic" da je sa mašinovođom odmah izašao iz voza kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi pomogli nesrećnom mladiću.

- Istrčali smo iz voza u želji da mu pružimo pomoć, međutim nije mu bilo spasa - kaže Stanojević.

Putnici iz voza su novinarima rekli da je mašinovođa na vreme dao zvučni signal pre ulaska u taj deo naselja i da se voz nije kretao brzo.

Kako navodi zamenik višeg tužioca u Pančevu, Mirjana Milićević telo mladića je prevezeno na obdukciju.

- Mašinovođa je imao nula promila alkohola u krvi. On je mladića video kada je bio na deset metara od njega, zato što je bio na krivini. Odmah je krenuo da koči - rekla je Milićević i dodaje da je kod nastradalog pronađen telefon sa slušalicama.

Građani iz Vojvođanske ulice naveli su da na tom mestu veliki broj školske dece i građana svakodnevno prelazi prugu jer je obezbeđeni pružni pelaz oko kilometar daleko.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA U PANČEVU: Voz usmrtio muškarca u blizini OŠ Sveti Sava

Izvor: Kurir, 02.Apr.2016

Nesreća se dogodila oko 17 sati u Pančevu, u blizini OŠ Sveti Sava...Nepoznata muška osoba poginula je kada je na njega naleteo voz koji je iz Beograda išao za Vršac...Nesreća se dogodila oko 17 sati u Pančevu, u blizini OŠ "Sveti Sava"...Pretpostavlja se da je muškarac imao između 25 i 30...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.