TERORSITA SA NOVOG ZELANDA BIO I U SLOVENIJI: Brenton Tarant u aprilu 2016. sleteo na ljubljanski aerodrom! Policija pokušava da utvrdi njegovo kretanje!

Izvor: Kurir, 20.Mar.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TERORSITA SA NOVOG ZELANDA BIO I U SLOVENIJI: Brenton Tarant u aprilu 2016. sleteo na ljubljanski aerodrom! Policija pokušava da utvrdi njegovo kretanje!

Australijanac Brenton Tarant, osumnjičen za napad na dve džamije u Krajstčerču na Novom Zelandu i ubistvo 50 ljudi, boravio je u aprilu 2016. u Sloveniji, potvrdila je u sredu slovenačka policija.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slovenačka policija: Tarant 2016. boravio u Sloveniji

Izvor: B92, 21.Mar.2019, 08:22

Australijanac Brenton Tarant, koji je osumnjičen za napad na dve džamije na Novom Zelandu i ubistvo 50 ljudi, boravio je u aprilu 2016. u Sloveniji...To je potvrdila slovenačka policija...Tarant je sredinom aprila te godine u Sloveniju doputovao avionom iz Istanbula, te je zabeležen njegov dolazak...

Nastavak na B92...

I Slovenci potvrdili: Masovni ubica Tarant bio kod njih

Izvor: Mondo, 21.Mar.2019

Australijanac Brenton Tarant, koji je napao dve džamije na Novom Zelandu i ubio 50 ljudi, boravio je u aprilu 2016. u Sloveniji, potvrdila je slovenačka policija. Žrtve identifikovane, automatsko oružje se zabranjuje...Foto: Tanjug/AP/Mark Baker..  Tarant je sredinom aprila te godine u Sloveniju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.