Sutra ne važe zone, zbog praznika DŽABE PARKIRANJE

Izvor: Blic, 10.Nov.2017, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ne važe zone, zbog praznika DŽABE PARKIRANJE

Javno komunalno preduzeće „Parking servis” je obavestilo korisnike svojih usluga da povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu u subotu, 11. novembra, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada.

Šalteri za rad sa strankama u Takovskoj 31, Mileševskoj 51 i Kraljice Marije 7, biće zatvoreni u subotu. Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće otvoreni na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Od ponedeljka, 13. novembra, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas bez naplate parkiranja u Nišu, gradski prevoz po nedeljnom redu vožnje

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Nov.2017

Zbog državnog praznika Dana primirja iz JKP „Parking servis“ - Niš obaveštavaju sve korisnike usluga parkiranja da u subotu, 11. novembra 2017. godine neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima u zoniranim delovima grada...U istom  periodu neće raditi ni Korisnički...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.