Izvor: Blic, 09.Sep.2016, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šteta od oluje u Pančevu 300 miliona dinara, ali nema ko to da plati

Oluja koja je pre par meseci pogodila Pančevo pričinila je štetu od skoro 300 miliona dinara, obelodanjeno je na sednici Gradskog veća Pančeva. Problem je, međutim, što Grad u rezervi ima jedva pet miliona dinara, te je bespovratna novčana potražnja od Vlade Srbije jedino rešenje.

Nezapamćena oluja koja je krajem jula pogodila Pančevo oštetila je 2.727 stambenih, 1.415 pomoćnih i 71 poslovni objekat. Gotovo 4.000 zahteva za utvrđivanje štete podneta su komisiji. Ona je odgovorila skoro na sve, i činjenično stanje utvrdila po skoro 3.500 zahteva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Oluja napravila štetu 300 miliona dinara, koju grad Pančevo ne može da nadoknadi

Izvor: Telegraf.rs, 09.Sep.2016

Oluja koja je nedavno izazvala nezapamćenu štetu od skoro 300 miliona dinara u Pančevu, kako je obelodanjeno na sednici Gradskog veća Pančeva, prouzrokovala je ozbiljan problem tom gradu...Razlog je što na lokalu u rezervi budžeta imaju jedva pet miliona dinara, zbog čega će kao jedino rešenje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.