Statua od kartona raspeće Hrista osvanula na raskrsnici na Novom Beogradu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Maj.2020, 10:28

Statua od kartona raspeće Hrista osvanula na raskrsnici na Novom Beogradu (FOTO)

Na uglu ulica Jurija Gagarina i Ivana Ribara na Novom Beogradu jutros je osvanula statua od kartona raspeće Hrista na čeličnoj konstrukciji Na Novom Beogradu, na uglu ulica Ivana Ribara i Jurija Gagarina, postavljena je konstrukcija raspeća Isusa Hrista, a pretpostavlja se da su to učinile za sada nepoznate osobe tokom noći.Hrist je napravljen od kartona, a postavljen je na metalnu konstrukciju.Pretpostavlja se da je postavljen tokom noći jer su građani o tome jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rano obavestili policiju. Kako je u policiji nezvanično rečeno TV Prva, postoje kamere koje snimaju tu raskrsnicu, koje će biti pregledane, kako bi se utvrdilo ko je to uradio. Komunalna milicija ukloniće konstrukciju u narednih sat vremena.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVOBEOGRAĐANI U ŠOKU Na banderi u Jurija Gagarina osvanula figura RASPEĆA ISUSA HRISTA (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Maj.2020

Stanari Bloka 45, ali i svi sugrađani koji su danas prolazili ovim delom grada, bili su šokirani kada su na jednoj od raskrsnica u Ulici Jurija Gagarina, na stubu na kojem je postavljen veliki broj kamera, nakačena maketa raspeća Isusa Hrista od kartona!

Nastavak na Blic...

FOTO: Uklonjena konstrukcija raspeća Isusa Hrista sa raskrsnice na Novom Beogradu

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2020

Konstrukcija raspeća Isusa Hrista jutros je osvanula na uglu ulica Ivana Ribara i Jurija Gagarina na Novom Beogradu...Hrist napravljen od kartona bio je postavljen na metalnu konstrukciju...Pretpostavlja se da je postavljen tokom noći jer su građani o tome jutros rano obavestili policiju...#Blok45,...

Nastavak na Radio 021...

Umetnik koji je "razapeo" Isusa u Beogradu: "Biće još radova ako ne završim u zatvoru“ FOTO

Izvor: B92, 22.Maj.2020

Danas je u Beogradu osvanula instalacija razapetog Isusa Hrista na uglu ulica Ivana Ribara i Jurija Gagarina, a na društvenim mrežama je počelo da se govori o srpskom Benksiju koji je počeo da osvaja ulice svojom umetnošću. Ali, on nije Benksi, jer, za razliku od njega, ovaj umetnik je otkrio svoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.