Izvor: Blic, 18.Nov.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari Bloka 45 ponovo PROTESTOVALI zbog izgradnje pumpe

Novobeograđani iz Bloka 45 i dalje ne žele da se pomire sa izgradnjom benzinske stanice u svom komšiluku, te su danas organizovali još jedan protest.

Protestna šetnja #NISmoKomšije #Blok45 Stigli do komšijskog #Blok44 pic.twitter.com/E6bU7BOEhk

Nezadovoljni stanari Bloka 45, o kojima je "Blic" ranije pisao, organizovali su jutros još jedan protest želeći da iskažu nezadovoljstvo povodom izgradnje pumpe u svom bloku. Oni su ranije potpisivali peticiju koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbijena, a u međuvremenu je izdata građevinska dozvola za izgradnju objekta. Kako u svojim saopštenjima navode, problem je što je to peta pumpa u Ulici Jurija Gagarina, zbog čega smatraju da je nepotrebna, a imajući u vidu da se izgradnja obavlja blizu stambenih zgrada, mišljenja su da je i nebezbedna.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.