Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Feb.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sretenje i Dan državnosti 2019: Radno vreme za praznik, parkiranje…

Tradicionalno objavljujemo radno vreme tržnih centara, trgovinskih i ugostiteljskih objekata, kao i druge informacije, na Dan državnosti tj. za Sretenje. U petak i subotu, 15. i 16. februara, praznuje se državni praznik Republike Srbije Sretenje – Dan državnosti Srbije. Svi tržni centri u Beogradu radiće po redovnom radnom vremenu od 14. do 17. februara. Isto … The post Sretenje i Dan državnosti 2019: Radno vreme za praznik, parkiranje… appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radno vreme Doma zdravlja na Dan državnosti

Izvor: NoviSad.com, 13.Feb.2019, 11:02

U petak, 15. februara i subotu16. februara, zbog Dana državnosti, sve službe Doma zdravlja „Novi Sad“ radiće po prazničnom rasporedu. Organizovano je..

Nastavak na NoviSad.com...

POVODOM OBELEŽAVANjA DANA DRŽAVNOSTI: Evo koje nas izmene očekuju u prestonici u petak i subotu

Izvor: Večernje novosti, 13.Feb.2019

Za Dan državnosti, u petak i u subotu, uobičajeno radno vreme u većini prestoničkih uslužnih objekata. Prodavnice i pijace rade, parkiranje će biti besplatno, GSP vozi kao nedeljom POVODOM obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje dva dana, u petak i u subotu, neće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.