Skadarlijska šeširijada u subotu, možda baš vaš šešir bude najlepši

Izvor: BKTV News, 17.Avg.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Skadarlijska šeširijada" u subotu, možda baš vaš šešir bude najlepši

Šesta po redu "Skadarlijska šeširijada" biće održana u subotu, 18. avgusta u Skadarskoj ulici, u organizaciji Društva "Skadarlija", muzičkog studija "Kolarac" i Turističke organizacije Beograda. 

Program počinje u 18 časova na bini ispred kuće Đure Jakšića, a tokom manifestacije duž cele ulice odvijaće se raznovrstan zabavno umetnički program, a posetioci će moći da učestvuju u izboru za najlepši dečji šešir, damski šešir, najlepši par šešira i najlepši >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << etno šešir.

Registracija učesnika je od 14 časova, voditelji programa su Miša Ćirić i Nevena Šarčević. Predsednik žirija je Vjera Mujović, a članovi žirija su književnik Goran Poletan i književnica Lara Larisa Brankov.

Program Skadarlijske šeširijade biće obeležen nizom muzičkih, glumačkih i umetničkih nastupa, među kojima su grupa Ođila, Skadarlijski momci i Glumačke trupe.

TOB poziva sve da učestvuju u manifestaciji koja vraća u doba kada je bilo nezamislivo biti bez šešira.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.