Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Sep.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samit nesvrstanih: Festival skejtborda i umetnosti u Beogradu

Od 12. do 15. septembra 2019. biće održano prvo izdanje festivala skejtborda i umetnosti u Beogradu – Samit nesvrstanih. U toku četiri dana produženog vikenda Beograd će biti mnogim skejtborderima centralno mesto na Balkanu, a najbolje daske će ujedinjeno voziti ulicama grada. Samit nesvrstanih je pre dve godine nastao kao ulično skejt takmičenje, a prerastao … The post Samit nesvrstanih: Festival skejtborda i umetnosti u Beogradu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Šolaji srebro u ronjenju na dah

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019

Srpski paraolimpijac Milan Šolaja iz Kucure, osvojio je drugo mesto u ronjenju na dah na svetskom takmičenju koje se održava u okviru Festivala za osobe sa invaliditetom "Para-Krim 2019." u Rusiji...Na takmičenju je bilo 16 učesnika, a zlatnu i bronzanu medalju osvojili su takmičari iz Rusije...On...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.