ŠOKANTNO PRIZNANJE POSLANIKA IZ ZAGREBA: Nemački neonacisti ubijali Srbe devedesetih

Izvor: Kurir, 19.Nov.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO PRIZNANJE POSLANIKA IZ ZAGREBA: Nemački neonacisti ubijali Srbe devedesetih

Zastupnik u hrvatskom Saboru, general Željko Glasnović priznao je da je tokom rata devedesetih komandovao i dobrovoljcima iz Nemačke, članovima ultradesničarske Nacionaldemokratske partije, koja okuplja neonaciste. Kao počasni gost, Glasnović, član kluba Neovisnih za Hrvatsku, prisustvovao je tokom vikenda kongresu nemačkih ekstremista.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOKANTNO PRIZNANjE POSLANIKA IZ ZAGREBA: Nemački neonacisti ubijali Srbe devedesetih

Izvor: Večernje novosti, 19.Nov.2018

Šokantno priznanje generala Glasnovića, poslanika u hrvatskom saboru, na kongresu ekstremista ZASTUPNIK u hrvatskom Saboru, general Željko Glasnović priznao je da je tokom rata devedesetih komandovao i dobrovoljcima iz Nemačke, članovima ultradesničarske Nacionaldemokratske...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.