SABOTAŽA U GSP “BEOGRAD” Radnici podmeću požare u autobusima!

Izvor: Blic, 31.Jan.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SABOTAŽA U GSP “BEOGRAD” Radnici podmeću požare u autobusima!

Za manje od nedelju dana čak dva autobusa GSP “Beograd” na liniji 302 potpuno su izgorela, a u ovom preduzeću prst upiru čak i na sopstvene radnike! Jovana Paunović, PR ovog preduzeća danas je u Beogradskoj hronici RTS-a dala čitavo uputstvo kako je moguće da se sakriju tragovi podmetanja požara.

- Na liniji 302 je definitivno došlo do problema sa protivpožarnim sistemima. Naravno da ljudi koji rade sa tim sistemima znaju kako ih onesposobiti, a da se to možda i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << primeti. U tom smislu moguće je samo preseći jedan kabal, kada dođe do totalne štete. Kabl, odnosno crevo izgori, i to se ne vidi. Razmišljamo o svemu tome, ali nakon detaljno sprovedene istrage, kada utvrdimo ko je vinovnik i ko je odgovoran za ove situacije, pristupićemo i daljem rešavanju, eventualno izmeni sistema - kazala je Paunovićeva.

Sumnja da je reč o sabotaži nije bez osnova, upozorila je ona još na početku svog izlaganja.

- Primetili smo da se u dva pogona, odnosno u pogonu “Karaburma” i “Kosmaj” dešavaju određene akivnosti. Juče smo imali pokušaj sabotaže jedne trole u Dorćolu, tako da postoje indicije da je reč o sabotaži, pretpostavljamo grupe, a unutrašnja kontrola radi na istrazi ovog događaja. Kada prikupimo sav relevantni dokazni materijal, mi ćemo ga ustupiti MUP-u na dalji postupak - kazala je Paunovićeva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sabotaža ili nešto drugo: Nezadovoljni radnici GSP-a podmeću požare u autobusima?!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2017

To što su za manje od nedelju dana čak dva autobusa GSP "Beograd" na liniji 302 potpuno izgorela, u GSP Beograd uopšte ne smatraju slučajnošću. Nadležni u ovom preduzeću upiru prstom na sopstvene radnike...Jovana Paunović, PR ovog preduzeća danas je u Beogradskoj hronici RTS-a dala otkrila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.