Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 09.Apr.2010, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Režim ulaska vozila na groblja za Pobusani ponedeljak

Na beogradskim grobljima u ponedeljak, 12. aprila, na Pobusani ponedeljak, dan kada pravoslavni hrišćani u velikom broju posećuju groblja, utvrđen je poseban režim saobraćaja, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Pogrebne usluge".

 Od 15 do 19 časova, biće otvorene kapije za ulazak motornih vozila na grobljima Nova Bežanija, Orlovača, Zbeg i Centralno groblje, dok će na groblju Lešće ulazak automobila biti dozvoljen od 7 do 19 sati.

Na Topčiderskom, Zemunskom i Novom groblju, na Pobusani ponedeljak kapije će biti zatvorene za sva motorna vozila, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.