Rekonstrukcija sportskog igrališta na Voždovcu

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukcija sportskog igrališta na Voždovcu

Na inicijativu građana naselja Mitrovo brdo, opština Voždovac je iz svog budžeta izdvojila oko dva miliona dinara za sanaciju sportskog terena, koji se nalazi između blokova zgrada u Ulici Braće Jerković, saopšteno je iz te opštine.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je rekao da će nakon 30 godina Voždovčani imati mogućnost da se kvalitetno bave sportom.

- Uređene su tribine i betonska podloga, nakon čega će teren biti ograđen, i biće zamenjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << konstrukcije za koševe. Gradska opština Voždovac, u skladu sa svojim mogućnostima će nastaviti sa uređenjem sportskih terena i igrališta na svojoj teritoriji - istakao je Savić.

Kako se navodi u saopštenju, iz opštinskog budžeta kompletno su rekonstruisana dva košarkaška i jedan fudbalski teren u naselju Kumodraž 2, a vrednost ovih radova iznosila je oko 2,5 miliona dinara.

Obilasku radova prisustvovao je i član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Milan Todić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruma: Za uređenje kanalske mreže 2,5 miliona dinara

Izvor: Radio 021, 09.Nov.2015, 10:26

Opština Ruma je za uređenje kanalske mreže izdvojila 2,5 miliona dinara...Radovi su počeli u petak, a predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić rekao je za portal ruma.rs da će mehanizacija biti angažovana na osam lokacija u gradu...- Čistimo kanale koji su nam bili problematični tokom prošlogodišnjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.