Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan tender za rekonstrukciju Brankovog mosta: Početak radova u decembru

Raspisan je tender za rekostrukciju pešačke staze na Brankovom mostu u vrednosti od 250 miliona dinara, a radovi bi trebalo da počnu početkom decembra.

Tender raspisan za rekonstruckiju pešačke staze na Brankovom mostu biće zatvoren 7. novembra, a početkom decembra biće poznat izvođač, kada se očekuje i početak radova. Rok za završetak je 260 dana, što znači da bi radovi trebali da budu završeni krajem leta sledeće godine, a vrednost ove rekostrukcije je 250 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dinara.

U radovima biće poptuno urađena čelična konstrukcija ispod staze, biće postavljena nova ograda, a sama staza će biti sređena tako će nju istovremeno moći da koriste i pešaci i biciklisti.

- Ova rekostruckija je zaista bila potrebna, ali to nije bilo moguće uraditi običnom sanacijom, već je analiza pokazala da su konstrukcije u lošem stanju, i da je potrebno uraditi kompletnu sanaciju zbog bezbednosnih razloga - rekao je gradski menadžer Goran Vesić.

Saobraćaj neće biti zaustavljen u toku radova, ali se najavljuje povremeno zatvaranje u zaustavnoj žutoj traci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.