Pronašla zmiju od metar i po u krevetu!

Izvor: Press, 04.Avg.2010, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašla zmiju od metar i po u krevetu!

Dušica Milićević iz Resnika pronašla je juče ujutro zmiju dugu metar i po u svom krevetu! Ušla je u sobu da sredi posteljinu i kada je podigla prekrivač, ugledala je ogromnog gmizavca! Potpuno prestravljena, istrčala je iz kuće i pozvala policiju
- Još uvek sam u šoku, ne mogu da verujem da sam u rođenom krevetu pronašla ovog groznog gmizavca. Odmah sam izjurila u dvorište i pozvala 92! - priča uznemirena Dušica, i dodaje da joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policija u početku uopšte nije verovala.

- Dok sam drhtala od straha, policajci su me ubeđivali da sam izmislila, ali su ipak poslali patrolu. Neko od njih ugledao je zmiju na prozoru, ali videla sam da ni njima nije bilo prijatno da joj priđu. Pomalo uplašeni, pokušali su da je uhvate, ali im je pobegla - priča Dušica.
Policajci su zatim pozvali veterinarsku stanicu, rekli nesrećnoj vlasnici kuće da je najbolje da ne dira ništa i otišli.
Ubrzo su stigli i radnici Veterinarske stanice „Zoo higijena". Kako kažu, detaljno su pretražili svaku prostoriju u kući, prevrnuli sve njene stvari, ali ni oni nisu imali uspeha u lovu na ovog gmizavca.
- Pretražili smo svaki pedalj sobe, ali od zmije ni traga. Sve smo prevrnuli, zatvorili prozor kako ne bi pobegla ako je još uvek unutra, ali nismo pronašli ništa - kaže jedan od radnika.

Uplašena Zorica juče nije smela da uđe u kuću. Požalila nam se da nema gde da ode i kod koga da spava, a sama ne sme da traži ovog gmizavca.
U policiji kažu da su zmije u Resniku česta pojava i da je verovatno reč o smuku ili beoluški koje nisu otrovne.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zatekla zmiju u krevetu

Izvor: Mondo, 04.Avg.2010

Dušanka Milićević iz beogradskog naselja Rakovica zatekla je juče na svom krevetu zmiju dugu oko metar i po. Ona je prvo pozvala policiju, a ubrzo je na teren izašla i ekipa "Zohigijene", ali nisu uspeli da je pronađu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.