Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekcijom na fasadi Starog dvora obeležen švedski praznik Svete Lucije (VIDEO)

"Iza Srbije i Švedske stoji više od 100 godina diplomatskih odnosa, a ovom prilikom želim da zahvalim Švedskoj i švedskom narodu na podršci evropskom putu Srbije", rekao je gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić ispred Starog dvora gde je upriličena proslava švedskog praznika Svete Lucije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je praznik Svete Lucije napravio pometnju u srpskoj opoziciji

Izvor: Blic, 12.Dec.2019, 01:21

Povodom obeležavanja praznika Svete Lucije, ambasada Švedske organizovala je prijem u Skupštini grada. Pored prijema, bila je upriličena i 3D video projekcija u motivima tog praznika. Deo srpskih opozicionara i tviteraša nije shvatio o čemu se radi, pa se 3D projekcija našla na meti osuda, uz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.