Prodaje stan u Budvi, jeftinije nego u Beogradu: Namešten i s pogledom na more, a cena – smešna! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Jan.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje stan u Budvi, jeftinije nego u Beogradu: Namešten i s pogledom na more, a cena – smešna! (FOTO)

Većini građana kojima zima nije omiljeno godišnje doba, najčešća maštarija je život na moru - a sada bi taj san mogao da se ostvari u slučaju da na raspolaganju imaju 39.999 evra!

Tačno toliko košta stan u Budvi, i to namešten.

- Garsonjera od 31 kvadratnog metra nalazi se na prvom spratu, okrenuta je ka moru. Prodaje se nameštena, vlasnik, uknjižena, klima, sigurnosna vrata. Odlična - piše u opisu oglasa na sajtu za kupoprodaju nekretnina.

Foto: kupujemprodajem.com
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Inače, cena kvadrata u Beogradu kreće se od 700 do 2.500 evra, u zavisnosti od lokacije, tako da bi ova nekretnina na "pjeni od mora" mogla da se priušti prodajom garsonjere u naseljima kao što su Mirijevo, Karaburma, Zvezdara, Čukarička padina, Zemun...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.